Επικαιρότητα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Πώς θα γίνουν οι εξετάσεις για την Καλών Τεχνών

Off

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποφάσισε την προκήρυξη εισιτηρίων εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 για την εισαγωγή σπουδαστών στο Α’ έτος σπουδών του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίες θα αρχίσουν στις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα.

Η εγγραφή των υποψηφίων για τις εισιτήριες εξετάσεις θα πραγματοποιηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://register.arts.uoi.gr/ από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων αποστέλλονται ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Κτήριο Διοίκησης (Μεταβατικό κτίριο), 1ος όροφος, Πανεπιστημιούπολη 45110, Ιωάννινα), από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου έως και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα της Γραμματείας: 2651007117 και 26510 07257, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gramarts@uoi. gr και στην ιστοσελίδα του Τμήματος: http://arts.uoi.gr/).

 

Υποβολή αίτησης για 

τις Φοιτητικές Κατοικίες

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για την παροχή στέγασης στις Φοιτητικές Κατοικίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα υποβάλλονται από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου έως την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην ειδική εφαρμογή για την στέγαση στον σύνδεσμο:https://stegasi.merimna.uoi.gr

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στέγασης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά.

Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία υποβολής θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εφαρμογής στις Οδηγίες Χρήσης και στις Συχνές Ερωτήσεις.

Ο/Η κάθε φοιτητής/τρια μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση για την πόλη όπου σπουδάζει.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ